Nyt upea tilaisuus yhdelle kynsi-/ripsiteknikolle.


Pitäisitkö työpaikasta mihin olisi mukavaa tulla joka työpäivä? Haluaisitko viihtyisän ja siistin työskentely ympäristön ja lämminhenkisen ilmapiirin? Meillä tämä on mahdollista.

Olemme v.2015 toimintansa aloittanut kauneusalan yritys Beauty Salon Dipsy

Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Arabiassa Toukolankatu 27C.

Olemme keskittyneet kynsitaiteiluun, käytämme geelitekniikkaa ja meillä on sopimus kuuluisan E.Mi tuotemerkin kanssa. Näitä tuotteita saat tukkuhintaan. Lisäksi palveluihimme kuuluu ripsien pidennykset sekä jalkahoito.

Kahdessa vuodessa olemme saavuttaneet jo suhteellisen suuren asiakaskunnan. Meillä on tiimissämme markkinoinnin ammattilainen jonka erikoisosaamista on sosiaalinen media Facebook ja Instagram sekä tietysti perinteisemmät WWW-sivut. Käy tutustumassa sivuihimme

Tule siis mukaan tiimiimme niin autamme luomaan sinullekin kattavan asiakaskunnan. Tehtäväsi on sitten palvella asiakkaita ammattitaidolla, innostuksella ja positiivisuudella jolloin he palaavat uudelleen saamaan hyvää palvelua.

Edullisen tuolivuokrasopimuksen voit tehdä joko kiinteähintaisena tai prosenttipohjaisena.

 Yhteydenotot:

+358 449999554 / Ilona

beautysalondipsy@mail.ee

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üks suurepärane võimalus küünetehnikule/ripsmetehnikule!

Kas sa tahaksid töökohta, kuhu on iga päev tore ja hea tulla? Kas tahaksid teha tööd keskonnas, kus tunned ennast mugavalt ja kuhu on tõeliselt mõnus tulla? Meil on Sulle midagi pakkuda.

Meie ilusalong on tegutsenud aastast 2015. Paljudele headele asjadele lisaks on meie salongil hea asukoht - mugav tulla nii ühistranspordi kui autoga(Toukolankatu 27C).

Meie peamiseks väljundiks on pakkuda klientidele tipptasemel geelküünte paigaldamist ja nende kunsti. Kasutame kõrgtehnoloogiat tehes koostööd maailmakuulse brändiga E.Mi. Meie töötajana saad E.Mi tooteid salongis kohapeal osta hulgihinnaga.
Lisaks soovime pakkuda ripsmepikenduste paigaldamist ja jalahooldust.

Kahe aasta jooksul oleme saavutanud arvestatava kliendubaasi. Meie meeskonnas on turundusspetsialist, kes aitab leida uusi klienti, kasutades sealhulgas meie head sotsiaalmeedia platvorme(facebook ja instagram). Lisaks kodulehte ja muid erinevaid võimalusi, et jõuda potensiaalsete klientideni.

Liitu meie meeskonnaga! Tehes koostööd saavutame eesmärgid ja vajaliku kliendibaasi. Sinult ootame tööalast professionaalsust, entusiasmi ja positiivsust ehk kõike seda, mis tekitab kliendile soovi tagasi tulla. Meie teeme omalt poolt parima!

Pakume tööd rendilepinguna, protsendi alusel.


Kontakt:

+358 449999554 / Ilona

beautysalondipsy@mail.ee