Nyt upea tilaisuus yhdelle kampaajalle ja yhdelle ripsiteknikolle:

Pitäisitkö työpaikasta mihin olisi mukavaa tulla joka päivä? Haluaisitko viihtyisän ja siistin työskentely ympäristön ja lämminhenkisen ilmapiirin? Meillä tämä on mahdollista.

Olemme uusi v.2016 toimintansa aloittanut kauneusalan yritys  Beauty Salon Dipsy  Toimipaikkamme sijaitsee hyvällä paikalla Helsingin Rastilassa johon pääsee bussilla, metrolla ja myöskin parkkipaikkoja on ihan vieressä. Metrolta matkaa on vain 50m joten Suomen ankarissa sääolosuhteissa on asiakkaidemme kuten myös työntekijöidemme mukavaa tulla salonkiimme.

Olemme tällä hetkellä keskittyneet kynsitaiteiluun, käytämme geelitekniikkaa ja meillä on sopimus kuuluisan E.mi tuotemerkin kanssa. Näitä tuotteita saat tukkuhintaan. Lisäksi palveluihimme kuuluu ripsien pidennykset, parturi- ja kampaamopalveut sekä jalkahoito.

Vuodessa olemme saavuttaneet jo suhteellisen suuren asiakaskunnan. Meillä on tiimissämme markkinoinnin ammattilainen jonka erikoisosaamista on sosiaalinen media Facebook ja Instagram sekä tietysti perinteisemmät WWW-sivut. Käy tutustumassa sivuihimme :

https://www.facebook.com/beautysalondipsy/

https://www.instagram.com/beautysalon.dipsy/

Tule siis mukaan tiimiimme niin autamme luomaan sinullekin kattavan asiakaskunnan. Tehtäväsi on sitten palvella asiakkaita ammattitaidolla, innostuksella ja positiivisuudella jolloin he palaavat uudelleen saamaan hyvää palvelua.

Yhteydenotot:

+358 449999554 / Ilona

beautysalondipsy@mail.ee

 

 

Üks moderne ja armas ilusalong ootab oma kollektiivi sõbralikke, usaldusväärseid ja oma tööd armastavaid ilutegijaid.

 Kui sa oled juuksur või ripsmetehnik ning sooviksid töötada arenevas ettevõttes, siis peaks see kuulutus sulle huvi pakkuma.

Mida me Sinult ootame:
- vastava hariduse olemasolu
- rohelise kaardi olemasolu
- kohusetundlikku, ausat ja sõbralikku suhtumist
- head suhtlemisoskust ja armastust oma töö vastu
- soome keele oskust suhtlus tasandil.

Eelise annab:
- eesti, vene ja inglise keele oskus
- eelnev töökogemus antud valdkonnas

Mida head meil on pakkuda:
- avar, moderne ja mugav salong
- sõbralik kollektiiv
- tööaeg graafiku alusel
- panustame sellesse, et saaksid end erialaselt täiendada(koolitused, kursused, seminarid).
- meie soov on luua püsiv ja meeldiv töösuhe
- asume uues elamurajoonis ehk kasvavas ja arenevas piirkonnas
- suurepärane asukoht. Asume uues elamurajoonis, kus Rastila metroopeatus on 50m, Rastila bussipeatus 130m kaugusel ning auto parkimine tänaval (ka maja ees) on tasuta.
- tegeleme järjepideva reklaamiga. Mille hulka kuulub igapäevane investeeritud reklaam facebookis ja instagramis, massreklaam lähipiirkonna postkastides, reklaamlehtede jagamine, erinevad kampaaniad jm.
Meie sotsiaalmeedia kontod:
https://www.facebook.com/beautysalondipsy

https://www.instagram.com/beautysalon.dipsy

Meie peamiseks eesmärgiks on lisaks kvaliteetsele ja sõbralikule teenindusele hoida salongis maksimaalselt rahulik ja positiivne õhkkond, mis tekitaks hea tunde nii klientidele kui ka töötajatele.

 

+358 449999554 - Ilona
beautysalondipsy@mail.ee