Ihanat Asiakkaamme,

 Olemme lopettaneet Salonkimme Beauty Salon Dipsy toiminnan nykyisenlaisena 31.10.2018.

              Kiitos, oli ilo palvella teitä.

 Toimintaa jatkaa kuitenkin samoissa tiloissa Toukolankatu 27C Silver Roll Massage Nyt on salongissamme mahdollista ensimmäistä kertaa Suomessa kokea maailmallakin suosituksi tullutta rullahierontaa. Pieniä käsin käytettäviä rullahierontarullia on käytetty jo pitkään hyvin tuloksin mutta nyt salongissamme olevilla koneellisilla rullahierontalaitteilla tulokset ovat huomattavasti parempia. Tässä hierontamenetelmässä hieroja ei väsy ja saat itse säätää hieronnan voimakkuuden.

Rullahieronnan toimivuus perustuu siihen, että rullailu aiheuttaa kudoksessa paineenvaihtelua. Hierottavan kohdan aineenvaihdunta, imuneste- ja verenkierto parantuvat. Tämä taas parantaa lihaskalvon joustavuutta.

Rullahieronta on tehokas ja toimiva tapa myös selluliitin vähentämiseen.

Urheiluhierojat ovat myös todenneet sen toimivan mainiona apuna treenin jälkeisessä lihashuollossa, laukaisevan lihaskireyksiä, nopeuttavan palautumista ja avaavan kireitä lihaskalvoja

Varaa aika ja tule kokeilemaan! Tulet hämmästymään hieronnan positiivisia vaikutuksia.

 

NYT UUTUUTENA!

Silver Roll Massage tarjoaa ensimmäisinä Suomessa innovatiivista Cryo T-Shock kylmäterapiahoitoa. Se tuottaa pysyvän rasvanpoiston ilman kirurgiaa. Cryo T-Shock terapia kiinteyttää tehokkaasti myös ihoa. Jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen voidaan todeta selviä tuloksia kehossa, mutta paras tulos saavutetaan 5-10:nen sarjahoitona. Terapialla voidaan hoitaa useita eri alueita. 

Lisäinformaatiota ja sähköiseen ajanvaraukseen pääsette painamalla SILVER ROLL MASSAGE painiketta. Palvelemme teitä myös numerossa +358400292029

Myymme myös edelleen E.MI kynsitarvikkeita, yhteydenotot joko facebook tai +358 449719441

 

 Ystävällisin terveisin

 Beauty Salon Dipsy

 Silver Roll Massage

 +358400292029